Recepta d’albergínies farcides

Avui hem fet un nou taller de cuina, una de les usuàries ens ha explicat la recepta d’albergínies farcides i ens han quedat boníssimes!

Mireu, mireu!

ALBERGÍNIES FARCIDES (8-10 persones)

 INGREDIENTS

  • 5 albergínies
  • 6 ous
  • 500 gr de carn picada
  • Sal
  • Oli
  • Julivert
  • Formatge ratllat

Beixamel:

  • 70 gr de mantega
  • 1 litre de llet
  • 70 grde farina

ELABORACIÓ

  1. Netejar les albergínies, tallar la cua i posar-les a bullir en una olla.
  2. Buidar les albergínies i reservar-ne la polpa.
  3. Fer un sofregit amb la carn picada, la polpa de les albergínies, l’ou i el julivert.
  4. Farcir les albergínies amb el sofregit
  5. Fer la beixamel: desfer la mantega en un cassó a foc lent, afegir-hi la farina i coure 3-4 minuts a foc lent mentre anem remenant ,Veurem que la mescla va canviant de color i es va enfosquint, senyal que la farina es va torrant. Deixar refredar a temperatura ambient. En un altre cassó, posar a escalfar la llet. Quan la llet estigui a punt de bullir, abaixar el foc i incorporar-la a la mescla. Deixar coure 10 minuts a foc baix sense deixar que bulli mentre es remena i es va espessint.
  6. Afegir la beixamel a sobre de les albergínies i posar el formatge ratllat per sobre.
  7. Posar al forn a gratinar 10 minuts.

 BON PROFIT!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s