Receptes de pebrots farcits i de pastís de fruita

Avui hem fet dues receptes, ja que hem celebrat el sant d’una de les usuaries i ens ha volgut fer un boníssim pastís!

Recepta de pebrots farcits:

PEBROTS FARCITS (8-10 persones)

 INGREDIENTS

  • 8 pebrots verds
  • Ous
  • 2 kg de patates
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • Oli
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. En una paella amb oli es fregeixen les patates amb la ceba i sal, com si anéssim a fer una truita. Es fregeixen a foc lent perquè es puguin aixafar bé.
  2. Passar a un colador i que s’escorrin, prement amb la forquilla perquè quedi una massa en la qual afegim l’ou batut i barregem bé fins que lligui.
  3. Agafar els pebrots i ja rentats i secs, se’ls talla la part de la cua.
  4. Es comencen a omplir amb les patates que tenim escorrent.
  5. Preparar una paella amb oli i es van fregint de manera que no es cremin ni trenquin.
  6. Es van traient i es posen a escórrer en paper de cuina.
  7. Emplatar ( es poden acompanyar de formatge suau, tomàquet cherry i olives)

 BON PROFIT!

Recepta de pastís de fruita:

Ingredients:

  • 3 ous.
  • 1 iogurt.
  • 1 llevat.
  • Mig vas d’oli.
  • Ratlladura de llimona o taronja.
  • 2 vasos de sucre, amb el got del iogurt.
  • 3 vasos de farina amb el got del iogurt.
  • Fruita i nata per decorar

Com ho fem:

  1. S’agafen tots els ingredients, i es passen pel túrmix.
  2. A part, s’agafa una plata i s’unta amb mantega, i s’hi espolsa una mica de farina.
  3. Després s’aboca tota la pasta triturada a la plata. Cinc minuts abans posem el forn a 180º perquè es vagi calentant.
  4. Es posa la plata dins el forn, i es deixa uns 30 minuts. Quan es treu s’hi pot posar uns pinyons per sobre de guarniment, i una mica d’anís (si es vol).
  5. Tot seguit ho tornem a posar al forn, uns 15 minuts més.
  6. Afegir la fruita tallada i la nata per decorar.BON PROFIT!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s