Avui hem fet dues receptes, ja que hem celebrat el sant d’una de les usuaries i ens ha volgut fer un boníssim pastís!
Recepta de pebrots farcits:
PEBROTS FARCITS (8-10 persones)
INGREDIENTS
- 8 pebrots verds
- Ous
- 2 kg de patates
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- Oli
- Sal
ELABORACIÓ
- En una paella amb oli es fregeixen les patates amb la ceba i sal, com si anéssim a fer una truita. Es fregeixen a foc lent perquè es puguin aixafar bé.
- Passar a un colador i que s’escorrin, prement amb la forquilla perquè quedi una massa en la qual afegim l’ou batut i barregem bé fins que lligui.
- Agafar els pebrots i ja rentats i secs, se’ls talla la part de la cua.
- Es comencen a omplir amb les patates que tenim escorrent.
- Preparar una paella amb oli i es van fregint de manera que no es cremin ni trenquin.
- Es van traient i es posen a escórrer en paper de cuina.
- Emplatar ( es poden acompanyar de formatge suau, tomàquet cherry i olives)
BON PROFIT!
Recepta de pastís de fruita:
Ingredients:
- 3 ous.
- 1 iogurt.
- 1 llevat.
- Mig vas d’oli.
- Ratlladura de llimona o taronja.
- 2 vasos de sucre, amb el got del iogurt.
- 3 vasos de farina amb el got del iogurt.
- Fruita i nata per decorar
Com ho fem:
- S’agafen tots els ingredients, i es passen pel túrmix.
- A part, s’agafa una plata i s’unta amb mantega, i s’hi espolsa una mica de farina.
- Després s’aboca tota la pasta triturada a la plata. Cinc minuts abans posem el forn a 180º perquè es vagi calentant.
- Es posa la plata dins el forn, i es deixa uns 30 minuts. Quan es treu s’hi pot posar uns pinyons per sobre de guarniment, i una mica d’anís (si es vol).
- Tot seguit ho tornem a posar al forn, uns 15 minuts més.
- Afegir la fruita tallada i la nata per decorar.BON PROFIT!!