Avui hem fet bunyols de vent, n’hem fet a la paella i també al forn. Mireu:
BUNYOLS DE L’AVIA LLÚCIA
INGREDIENTS
- ½ De llet
- 200 gr de mantega
- 200 gr de farina
- 6 ous
- 3 cullerades soperes de sucre
- Vainilla en pols
- Sal
ELABORACIÓ
- En un cassó s’hi posa ½ de llet i 200 gr de mantega, 3 cullerades soperes de sucre i ½ cullerada petita de vainilla.
- Tot barrejat amb un mica de sal i es posa al foc.
- Quan comença a bullir s’hi tiren 200 gr de farina, remenant ben fort sense treure’l del foc.
- Quan està ben barrejat es pot treure del foc i s’hi afegeixen 6 ous sencers, d’un en un, barrejant-los cada un.
- Aquesta pasta ha de ser molt treballada, quan està ben fina, ja es pot fregir fent boletes molt petites.
BON PROFIT!