Bunyols de l’avia Llúcia

Avui hem fet bunyols de vent, n’hem fet a la paella i també al forn. Mireu:

BUNYOLS DE L’AVIA LLÚCIA

INGREDIENTS

  • ½ De llet
  • 200 gr de mantega
  • 200 gr de farina
  • 6 ous
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • Vainilla en pols
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. En un cassó s’hi posa ½ de llet i 200 gr de mantega, 3 cullerades soperes de sucre i ½ cullerada petita de vainilla.
  2. Tot barrejat amb un mica de sal i es posa al foc.
  3. Quan comença a bullir s’hi tiren 200 gr de farina, remenant ben fort sense treure’l del foc.
  4. Quan està ben barrejat es pot treure del foc i s’hi afegeixen 6 ous sencers, d’un en un, barrejant-los cada un.
  5. Aquesta pasta ha de ser molt treballada, quan està ben fina, ja es pot fregir fent boletes molt petites.

BON PROFIT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s