Tallers de cuina

Avui hem tornat a reactivar els tallers de cuina amb un rissotto de bolets i uns xampinyons farcits, ja veureu que ens han quedat boníssims! I a més, amb bolets del Berguedà que ens ha portat la Gemma!

RISSOTTO DE BOLETS

INGREDIENTS

  • 500 g d’arròs
  • 400 g de bolets
  • 2 cebes
  • 1 l de brou de pollastre
  • 200 ml de vi blanc
  • 60 g de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge
  • Mantega
  • Sal

 

ELABORACIÓ

  1. Tallem la ceba a tires molt fines i les saltegem a la paella amb mantega.
  2. Afegim els bolets nets i trossejats i ofegar-ho bé.
  3. Passar-ho pel túrmix.
  4. Incorpora-hi l’arròs, deixar que es torri una mica i afegir el vi. Un cop s’hagi reduït el vi, salpebreu-ho al gust.
  5. Afegim el brou ben calent i ho deixem coure durant uns 20 minuts i anar-ho remenant.
  6. Per acabar, afegir-hi formatge parmesà ratllat, barrejar-ho i deixar-ho reposar uns minuts.

 


 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s