Recepta de pomes al forn

Aquest dimecres hem fet pomes al forn, unes farcides de crema i les altres amb sucre i canyella. Ens van quedat boníssimes!

Aquí us deixem la recepta:

POMES AL FORN

INGREDIENTS

4 pomes de Girona

100 g de sucre

1 branca de canyella

1 got de moscatell/brandy

1 pela de llimona

Aigua

 

Per la crema:

250ml de llet

1/2 branca de canyella

1 trosset de pell de llimona

50 g de sucre

2 rovells

10 g del blat de moro

 

ELABORACIÓ

– Per a la crema infusioneu la llet amb la canyella i la llimona. En un bol barregeu els rovells d’ou amb el sucre. Afegiu la llet colada amb el midó dissolt. Poseu la barreja al foc, remeneu-la sense parar amb el batedor fins que arrenqui el bull i traieu-lo tot seguit. Reserveu-la a la nevera fins que es refredi.

– Netegeu les pomes i buideu-ne el cor. Poseu-les en una safata al forn i empolseu-les de sucre per sobre. Ruixeu-les amb el moscatell, i afegiu-hi la branca de canyella i la pell de llimona. Poseu-les al forn a 170º fins que estiguin toves. Farciu les pomes de la crema i caramel·litzeu amb sucre la part superior abans de servir.

BON PROFIT!!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s