Recepta de lasanya de verdures

Aquesta setmana hem fet lasanya de verdures i mireu que bé que ens ha quedat!

LASANYA DE VERDURES

INGREDIENTS

8-10 unitats de plaques de lasanya

50 g de carbassó

50 g d’albergínia

50g de pastanaga

Formatge ratllat tipus Mozzarella

Sal

Oli

Herbes provençals
ELABORACIÓ

  1.     Posa les plaques de lasanya amb aigua calenta durant 10 minuts.
  2.     Mentrestant, talla el carbassó, l’albergínia i la pastanaga a làmines molt fines.
  3. Posa les plaques de lasanya a escórrer en un drap.
  4. En un bol petit posa-hi oli, sal i herbes provençals i remena-ho bé.
  5. Afegeix els ingredients a la safata en l’ordre següent per a preparar la lasanya: primer una base de plaques hidratades, a continuació una capa de verdures i amaneix-les amb l’oli amb herbes, fent el mateix procediment per cada capa de verdures.
  6. Acaba amb una capa més de plaques de pasta i cobreix-les amb una mica de formatge ratllat
  7. Cou-ho al forn 20 minuts a 200 ºC.

BON PROFIT!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s