Aquest dimecres vam fer una recepta típica d’Andalusia, explicada per una de les usuaries, que va néixer a El Rubio, Sevilla. No havíem tastat mai les Sopaipas i ens van encantar! Proveu-les amb una mica de xocolata desfeta, segur que també us agradaran!
RECEPTA “SOPAIPAS”
Ingredients:
- 200 g. de farina
- 100 ml. d’aigua
- 1 cullerada de sal
- Oli
- Matafaluga o anís
Elaboració:
- Escalfar aigua
- En un bol, barrejar la farina amb l’aigua i la sal.
- Afegir unes gotes d’anís.
- Amassar fins que quedi una bola espessa.
- Fer boletes petites i escampar-les i aplanar-les amb un corró en una superfície amb farina.
- Tallar la massa per la meitat.
- Posar oli en una paella a fregir, quan estigui calent, anar posant les porcions de massa i esperar a que s’inflin i es daurin.
- Posar-les en una safata amb paper absorbent.
- Servir-les, al gust, amb sucre o bé xocolata desfeta.
BON PROFIT!!