Recepta de “Sopaipas”

Aquest dimecres vam fer una recepta típica d’Andalusia, explicada per una de les usuaries, que va néixer a El Rubio, Sevilla. No havíem tastat mai les Sopaipas i ens van encantar! Proveu-les amb una mica de xocolata desfeta, segur que també us agradaran!

RECEPTA “SOPAIPAS”

Ingredients:

  • 200 g. de farina
  • 100 ml. d’aigua
  • 1 cullerada de sal
  • Oli
  • Matafaluga o anís

Elaboració:

  1. Escalfar aigua
  2. En un bol, barrejar la farina amb l’aigua i la sal.
  3. Afegir unes gotes d’anís.
  4. Amassar fins que quedi una bola espessa.
  5. Fer boletes petites i escampar-les i aplanar-les amb un corró en una superfície amb farina.
  6. Tallar la massa per la meitat.
  7. Posar oli en una paella a fregir, quan estigui calent, anar posant les porcions de massa i esperar a que s’inflin i es daurin.
  8. Posar-les en una safata amb paper absorbent.
  9. Servir-les, al gust, amb sucre o bé xocolata desfeta.

BON PROFIT!!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s