Recepta de magdalenes d’Aragó

MAGDALENES D’ARAGÓ

INGREDIENTS

  • 2 ous
  • 125 cc d’oli
  • 150 cc de llet
  • 225 grams de farina
  • 2 culleradetes rases de llevat en pols
  • 1 tros de pell de llimona
  • 180 grams de sucre
  • 20 motlles de paper

ELABORACIÓ

 

  1. Posem a foc suau un cassó amb oli, amb la pell de llimona.
  2. Quan es noti la pell una mica cuita es treu del foc i es deixa refredar del tot.
  3. Afegim el sucre, remenem bé, i a continuació es posen el rovells d’ou.
  4. Aboquem la llet i després la farina, barrejada amb el llevat en pols.
  5. Finalment afegim les clares a punt de merenga.
  6. Omplim els motlles de paper en una plata del forn, hi tirem sucre per sobre i ho posem al forn durant 15 minuts, amb el forn ja calent a 175ºC amb aire i grill i la plata al segon nivell del forn.
  7. Traiem les magdalenes del forn, les deixem refredar i ja es podran servir!

 

BON PROFIT!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s