Festa 4 de juny

El passat 4 de juny vam celebrar la ja tradicional festa del Programa Activem-nos i Respirem.

Hi van haver balls, cantades, vídeos, regals, moments emotius, riures i plors! Tots junts vam passar moments molt especials, irrepetibles i inesborrables!

Us volem agrair a tots la vostra generositat cap a nosaltres! Us adjuntem el text que vam llegir per a tots vosaltres:

El Programa va començar a agafar forma el desembre de 2015, a través d’una proposta que ens va presentar l’Ernest. Des d’aleshores, el projecte ha anat evolucionant: hem fet activitat física, tallers de memòria, xerrades, caminades, activitats intergeneracionals, activitats per a persones cuidadores, i mil activitats més. I d’aquella proposta al que existeix actualment, podem dir que el programa ha crescut, i que aquells fulls que un dia ens van presentar, s’han convertit en un projecte que atén a 100 persones.

Per nosaltres, és un projecte molt bonic i també necessari, perquè la millor manera de tenir una bona salut quan ens fem grans és mantenir-nos actius, fer vida social i evitar l’aïllament. I aquests son, precisament, els principals objectius d’aquest projecte. Com a professionals, per nosaltres, és molt gratificant formar-ne part.

Voldríem, també fer uns agraïments:

En primer lloc, volem donar les gràcies a l’equip de govern per creure en el projecte i fer que en aquest temps s’hagi creat, iniciat i tirat endavant.

Molt especialment, volem donar les gràcies a l’Anna Sànchez i a l’Ernest Clotet, els dos regidors que hem tingut, per la seva generositat i confiança. Sou l’ànima d’aquest projecte i us trobarem a faltar.

En segon lloc, volem donar-vos les gràcies a tots vosaltres, perquè sense vosaltres aquest programa no tindria cap sentit, sou el motor i el motiu d’aquest projecte.

A totes i cadascuna de vosaltres, des dels que van venir el primer dia al centre cívic, quan no teníem ni sala on posar-nos, fins als que fa 4 dies que us heu incorporat, des dels que veniu cada dia sens falta, als que veniu quan podeu o quan els nets us deixen, tots formeu part d’aquesta petita-gran família.

Volem acabar aquestes paraules dient-vos que per nosaltres sou un exemple, no perdeu mai aquesta vitalitat i aquestes ganes de viure.

Llarga vida a l’Activem-nos i Respirem!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s